Бензопила MS 180, шина 35 см Stihl (11302000483)

Бензопила MS 180, шина 35 см Stihl (11302000483)

На складе
Рейтинг:

На складе 6899
6 899грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 11302000483
  • Артикул: 11302000483

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Назначение: Хобби
Рабочий объем цилиндра: 31,8 см³
Длина шины: 35 см
Мощность: 1,5/2 кВт/л.с.
Вес, без горюче-смазочной смеси и режущей гарнитуры: 4,1 кг

Інструкція з експлуатації

MS 180

Бензопила для домашнього господарства 1,5 кВт І 35 см

 Легендарна бензопила STIHL MS 180 у новому дизайні, з покращеним фільтром та боковим натягуванням ланцюга! Ця надійна, легка й зручна в керуванні бензинова мотопила незамінна для заготівлі дров і майстрування з дерева. Шина бензопили довжиною 35 см дозволяє розпилювати навіть колоди діаметром до 30 см.

Серійне оснащення

  • Компенсатор

    Компенсатор STIHL - регулювальний елемент у карбюраторі, що забезпечує стабільну потужність двигуна, склад вихлопу і витрати палива впродовж тривалого періоду незалежно від ступеня забруднення повітряного фільтру. Очищати повітряний фільтр необхідно менш часто, у випадку відчутного падіння потужності - коли забито приблизно 80% площі фільтру. Стає можливою робота впродовж тривалого часу без техобслуговування фільтру.

  • Бокове натягування ланцюга

    Доступ до натяжного гвинта забезпечується збоку через кришку ланцюгової зірочки. Це попереджає контакт рук із гострим ланцюгом і зубчатим упором.

  • Антивібраційна система

    Сильна вібрація в зоні рукояток може привести до хронічних порушень кровообігу в руках та швидкої втоми під час роботи. Тому компанією STIHL було розроблено ефективну антивібраційну систему (АС). В інструментах з АС вібрація двигуна, що передається на рукоятку, значно знижена.

  • Інерційне гальмо ланцюга QuickStop

    Гальмо ланцюга QuickStop - це захисний механізм для безпечної роботи з бензопилами. Гальмо ланцюга спрацьовує при натисканні на передній захист рук або у випадку сильної віддачі і за лічені долі секунди зупиняє пильний ланцюг.

  • Зручний доступ до повітряного фільтру

    Повітря знову чисте! За допомогою лише одного фіксатора на кришці Ви за лічені секунди можете дістатись повітряного фільтру для перевірки його стану, заміни або очищення.

  • Одноважільне керування

    Такими функціями пристрою, як холодний і теплий запуск, робота і вимкнення, можна керувати одним важелем. Це робить керування ще більш зручним і безпечним, адже долоня залишається на ручці.

  • Система змащування ланцюга Ematic

    Система STIHL Ematic складається з шини Ematic, ланцюга Oilomatic і мастильного насоса з регулюванням подачі мастила. Особлива конструкція шини і ланцюга змушує кожну краплину мастила потрапляти саме туди, де воно потрібне для ефективного змащування. Це дозволяє скоротити витрати мастила на 50 %.

  • Чотириканальна технологія STIHL

    У чотирьох перепускних каналах робоча суміш перед займанням завихрюється. У результаті оптимально спалюється паливо і помітно підвищується ККД двигуна. Як результат, знижується витрати пального і збільшується крутний момент у широкому діапазоні обертів.

Додаткове оснащення

  • Система швидкого натягування ланцюга (В)

    Система швидкого натягування ланцюга STIHL (B) перетворює натягування ланцюга в дитячу забавку. Достатньо ослабити гайку кріплення кришки ланцюгової зірочки, і за допомогою колеса легко та швидко натягнути ланцюг. Інструмент для цього не потрібен.

  • STIHL ElastoStart

    У результаті підвищення тиску під час циклу стискання в момент запуску двотактових двигунів виникають поштовхи, що навантажують м'язи і суглоби. Пускова ручка з амортизаційним елементом ElastoStart помітно зменшує ці поштовхи. Спеціальний амортизаційний елемент, розташований у пусковій ручці, розширюється відповідно силі тяги, і, таким чином, запуск відбувається рівномірно, без ривків.

Замовлення та купівля бензопил STIHL в офіційному дилерському магазині

Оригінальна техніка STIHL продається тільки в мережі офіційних дилерських магазинів. Офіційний дилер STIHL – компанія "Інструмент К", допоможе вам підібрати необхідну модель пили, а також витратні матеріали, аксесуари та запчастини.

Основные характеристики
Назначение
Хобби
Рабочий объем цилиндра
31,8 см³
Длина шины
35 см
Мощность
1,5/2 кВт/л.с.
Вес, без горюче-смазочной смеси и режущей гарнитуры
4,1 кг
Натяжение цепи
Безинструментальное
Тип двигателя
2-тактный
Тип топлива
Бензин А 95 + 2т масло
Объем топливного бака
0,25 л
Объем масляного бака
0,145 л
Шаг цепи
3/8" P / Picco Micro 3
Толщина паза
1,3 мм
Скорость движения цепи
20 м/с
Обороты двигателя на холостом ходу
2.800 об/мин.
Максимальные рабочие обороты двигателя
9.000 об/мин.
Тип маслонасоса
нерегулируемый
Уровень вибрации
6,6/7,8 м/с²
Уровень звуковой мощности
110 дБ(А)
Уровень звукового давления
98 дБ(A)
Страна производитель
Китай
Родина бренда
Германия
Гарантия
24 мес.
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

Просто супер жужжит как Штиль. Теперь летом на рыбалку, зимой на охоту. Вожу с собой в багажнике как выручалочку. Маленькая, легкая, удобная. Супер. Рекомендую любителям активного отдыха.

Моя оценка:
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

Хорошая пила, у соседа такая же, решил купить себе, не пожалел.

Моя оценка:
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

У меня дача в селе и без пилы просто завал. Сначала купил у цыган на трассе, типа Штиль. Поработала месяц, понес в сервис и понял, что купил полное г..... Отремонтировать так и не смог. Решил купить фирменное. Купил, все супер.

Моя оценка:
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями

Теги: Бензопилы, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua