Бензопила MS 251 3/8"P P, 35см Stihl (11432000535)

Бензопила MS 251 3/8"P P, 35см Stihl (11432000535)

На складе
Рейтинг:

На складе 17629
17 629грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 11432000535
  • Артикул: 11432000535

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Назначение: Хобби
Рабочий объем цилиндра: 45.6 см³
Длина шины: 35 см
Мощность: 2,2/3 кВт/л.с.
Вес, без горюче-смазочной смеси и режущей гарнитуры: 4,8 кг

MS 251

Потужна і компактна бензопила потужністю 2,2 кВт

Потужна та ергономічна бензопила із двигуном STIHL 2-MIX для заготівлі дров, будівництва з дерева, розпилювання колод, догляду за садом та будь-яких робіт у великому домашньому господарстві.

Серійне оснащення

  • Компенсатор

    Компенсатор STIHL - регулювальний елемент у карбюраторі, що забезпечує стабільну потужність двигуна, склад вихлопу і витрати палива впродовж тривалого періоду незалежно від ступеня забруднення повітряного фільтру. Очищати повітряний фільтр необхідно менш часто, у випадку відчутного падіння потужності - коли забито приблизно 80% площі фільтру. Стає можливою робота впродовж тривалого часу без техобслуговування фільтру.

  • Бокове натягування ланцюга

    Доступ до натяжного гвинта забезпечується збоку через кришку ланцюгової зірочки. Це попереджає контакт рук із гострим ланцюгом і зубчатим упором.

  • Антивібраційна система

    Сильна вібрація в зоні рукояток може привести до хронічних порушень кровообігу в руках та швидкої втоми під час роботи. Тому компанією STIHL було розроблено ефективну антивібраційну систему (АС). В інструментах з АС вібрація двигуна, що передається на рукоятку, значно знижена.

  • Фільтрування повітря з попереднім очищенням

    Повітря, що всмоктується, за допомогою маховика обертається по круговій траєкторії. За рахунок відцентрової сили більш крупні і важкі частки бруду виштовхуються назовні. В результаті через канал попередньої очистки вже вільне від абразиву повітря проходить крізь повітряний фільтр. Система фільтрування з попереднім очищенням повітря подовжує в декілька разів робочий ресурс фільтру та інтервали між його чисткою та заміною в порівнянні зі стандартними фільтрувальними системами.

  • Одноважільне керування

    Такими функціями пристрою, як холодний і теплий запуск, робота і вимкнення, можна керувати одним важелем. Це робить керування ще більш зручним і безпечним, адже долоня залишається на ручці.

  • Попередній обігрів карбюратора

    На бензопили STIHL з обігрівом карбюратора можна покластися навіть взимку. В зимовому режимі карбюратор обдувається підігрітим повітрям, що попереджає заледеніння. Перемикання з літнього режиму на зимовий відбувається одним рухом руки.

  • Система змащування ланцюга Ematic

    Система STIHL Ematic складається з шини Ematic, ланцюга Oilomatic і мастильного насоса з регулюванням подачі мастила. Особлива конструкція шини і ланцюга змушує кожну краплину мастила потрапляти саме туди, де воно потрібне для ефективного змащування. Це дозволяє скоротити витрати мастила на 50 %.

  • Байонетний замок кришки бака

    Спеціальні, запатентовані кришки паливного та мастильного баків із байонетним замком. Баки, з такими кришками відкриваються та закриваються легко, швидко та без будь-яких інструментів.

Додаткове оснащення

  • Попереднє фільтрування повітря та фільтр HD2

    Бензопила STIHL MS 261 підкупає своїм фільтром, термін служби котрого в п'ять разів довший у порівнянні з MS 260. Вона оснащена новим повітряним фільтром HD2, який відфільтровує найдрібніший пил легко очищується. Круглі фільтрувальні патрони заміняються швидко і без будь-якого інструменту. Радіальне ущільнення мінімізує потрапляння бруду в карбюратор.

  • Фільтр HD2

    Нещодавно розроблений фільтр HD2 з фільтрувальним елементом із поліетилену має на 70 % дрібніші пори, ніж у фільтрів з нетканих матеріалів і поліаміду, що дозволяє йому ефективно відфільтрувати навіть найдрібніший пил. Крім того, він має добрі мастило- і водовідштовхуючі властивості і завдяки цьому дуже легко очищується. Заміна патрона фільтра з PET може здійснюватись без допомоги спеціального інструменту. (ілюстрація-приклад)

  • STIHL ElastoStart

    У результаті підвищення тиску під час циклу стискання в момент запуску двотактових двигунів виникають поштовхи, що навантажують м'язи і суглоби. Пускова ручка з амортизаційним елементом ElastoStart помітно зменшує ці поштовхи. Спеціальний амортизаційний елемент, розташований у пусковій ручці, розширюється відповідно силі тяги, і, таким чином, запуск відбувається рівномірно, без ривків.

Замовлення та купівля бензопил STIHL в офіційному дилерському магазині

Оригінальна техніка STIHL продається тільки в мережі офіційних дилерських магазинів. Офіційний дилер STIHL – компанія "Інструмент К", допоможе вам підібрати необхідну модель пили, а також витратні матеріали, аксесуари та запчастини.

Основные характеристики
Назначение
Хобби
Рабочий объем цилиндра
45.6 см³
Длина шины
35 см
Мощность
2,2/3 кВт/л.с.
Вес, без горюче-смазочной смеси и режущей гарнитуры
4,8 кг
Натяжение цепи
Инструментальное
Тип двигателя
2-тактный
Тип топлива
Бензин А 95 + 2т масло
Объем топливного бака
0.39 л
Объем масляного бака
0.2 л
Шаг цепи
3/8"
Толщина паза
1.3 мм
Скорость движения цепи
25.6 м/с
Обороты двигателя на холостом ходу
2.800 об/мин
Максимальные рабочие обороты двигателя
10.000 об/мин
Тип маслонасоса
нерегулируемый
Уровень вибрации
3,9/3,9 м/с²
Уровень звуковой мощности
114 дБ(А)
Уровень звукового давления
103 дБ(А)
Страна производитель
Китай
Родина бренда
Германия
Гарантия
24 мес.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями


Теги: Бензопила, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua