Аккумуляторная пила, MSA 160 C-B, шина 30 см Stihl (12502000012)

Аккумуляторная пила, MSA 160 C-B, шина 30 см Stihl (12502000012)

Нет в наличии
Рейтинг:

Нет в наличии 0
0грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 12502000012
  • Артикул: 12502000012

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Назначение: Профи
Тип двигателя (акк): Без щеток
Длина шины: 30 см
Вес, без аккумулятора: 3,2 кг
Натяжение цепи: Безинструментальное

 

MSA 160 C-B

Легка професійна акумуляторна мотопила

Малошумна професійна акумуляторна ланцюгова пила, серійно оснащена системою швидкого натягування ланцюга, що здійснюється без будь-яких інструментів, гальмом ланцюга QuickStop Super та запобіжним фіксатором важеля газу для додаткового захисту. Легка, тиха, компактна й мобільна акумуляторна мотопила STIHL MSA 160 C-B підходить для заготівлі дров, догляду за деревами та роботи у закритих приміщеннях. Спеціально розроблений ланцюг STIHL 1/4" PM3 забезпечує відмінну продуктивність пиляння та чистий зріз.

Серійне оснащення

  • EC-двигун

    Двигун EC з одного боку дозволяє отримати від акумулятора до 55 % більше потужності, а з іншого - захищає його від зношування, завдяки чому ресурс служби акумулятора збільшується до 70 %. Він вражає також своєю низькою вагою, компактними розмірами і надзвичайною зносостійкістю.

  • Байонетний замок кришки мастильного бака

    Напівпрозорий мастильний бак забезпечить зручний контроль рівня мастила, а байонетний замок кришки бака - відкривання без будь-яких інструментів.

  • Гальмо ланцюга QuickStop Super (Q)

    У випадку сильної віддачі, при натисканні переднього захисту рук або у випадку відпускання задньої ручки ланцюг миттєво зупиняється. Ця додаткова функція безпеки забезпечує ще більш високий рівень захисту користувача в будь-якому робочому положенні.

  • Керування двома руками

    Ергономічна рукоятка і зручна задня ручка керування з м'яким покриттям забезпечують приємну, невтомну і безпечну роботу в будь-якому положенні.

  • Ручка керування

    Чорне м'яке покриття на задній ручці забезпечує надійне тримання інструменту в будь-якому робочому положенні. Від випадкового натискання на важіль газу захистить кнопка-фіксатор, на яку необхідно натиснути щоб розблокувати та привести в дію важіль газу.

  • Система змащування ланцюга STIHL Ematic

    Система STIHL Ematic складається з шини Ematic, ланцюга Oilomatic і мастильного насоса з регулюванням подачі мастила. Особлива конструкція шини і ланцюга змушує кожну краплину мастила потрапити саме туди, де воно потрібно для змащування. Це дозволяє скоротити витрати мастила на 50%.

  • Система швидкого натягування ланцюга (В)

    Переваги цієї системи: регулювання натягу ланцюга без інструментів та контакту з гострим ланцюгом. Спочатку фіксатором, розташованим збоку на корпусі, послабляємо кришку ланцюгової зірочки, після чого коліщатком зверху регулюємо натяг ланцюга.

Додаткове оснащення

  • Зарядний пристрій

    У асортименті є два зарядні пристрої: стандартний зарядний пристрій AL 100 та швидкозарядний пристрій AL 300. AL 100 заряджає акумулятор AP 80 прибл. за 70 хвилин. AL 300 - за 25 хвилин.

  • Літій-іонний акумулятор

    Потужний літій-іонний акумулятор підходить для будь-якої акумуляторної техніки STIHL та VIKING. Кількість зарядок акумулятора може досягати декількох сотень раз. Без ефекту пам'яті, постійна напруга протягом всієї фази розряду. Тривалість роботи без підзарядки така сама, як і у бензинового інструменту. Клас потужності: AP 160 на 160 Вт*ч. З індикатором заряду. Можливість заряджання за допомогою зарядного пристрою AL 100 або AL 300.

Як купити акумуляторну пилу STIHL в офіційному дилерському магазині?

Оригінальна техніка STIHL продається тільки в мережі офіційних дилерських магазинів. Офіційний дилер STIHL – компанія "Інструмент К", допоможе вам підібрати необхідну модель пили, а також витратні матеріали, аксесуари та запчастини.

Основные характеристики
Назначение
Профи
Тип двигателя (акк)
Без щеток
Длина шины
30 см
Вес, без аккумулятора
3,2 кг
Натяжение цепи
Безинструментальное
Комплектация
без аккумулятора и зарядного устройства
Тип питания
Аккумулятор
Рекомендованный аккумулятор
AP 300 S
Объем масляного бака
0,21 л
Расположение двигателя
Продольное
Шаг цепи
1/4"P
Толщина паза
1,3 мм
Скорость движения цепи
20 м/с
Уровень вибрации
2/2 м/с²
Уровень звуковой мощности
94 дБ(A)
Уровень звукового давления
83 дБ(A)
Страна производитель
Китай
Родина бренда
Германия
Гарантия
24 мес.
Производитель
Stihl

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями

Теги: Аккумуляторные пилы, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua