Опрыскиватель Stihl SR 430 Stihl (42440112600)
  • -5%
  • Опрыскиватель Stihl SR 430 Stihl (42440112600)

Опрыскиватель Stihl SR 430 Stihl (42440112600)

На складе
Рейтинг:

Успей купить, до конца акции осталось:
На складе 18049
18 999грн.
18 049грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 42440112600
  • Артикул: 42440112600

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Дальность действия, м: 14.5
Мощность двигателя, Вт: 2900
Мощность двигателя, л.с.: 3.9
Наличие помпы: нет
Объем бака, л: 14

 

Бензиновий обприскувач STIHL SR 430

Потужний обприскувач із радіусом дії до 14,5 м та двигуном 2-МІХ

Потужний повітродувний пристрій для оброблення великих ділянок. Зі спрощеною системою запуску, економним двигуном 2-МІХ, зручним ранцевим ременем та багатофункційною ручкою. Бак на 14 л, радіус дії в горизонтальній площині 14,5 м. Серійно із конусною, подвійною та плоскою форсунками.

Професійний мотообприскувач STIHL SR 430 використовують не тільки для обробки рослин, але можлива функція розпилення насіння та добрив. Розпилювач зручний для використання на великих територіях, оскільки укомплектований містким контейнером для речовин, що розпилюються, а розширений заливний отвір допоможе заправляти розпилювальними речовинами бак без пролиття. Для більшого комфорту пристрій STIHL SR 430 має ранцеве виконання. Обприскувач має мотор 2-MIX, особливістю якого є зниження споживання палива, що знижує кількість токсичних вихлопів. Прогумований буфер є системою гасіння вібрації від працюючого двигуна, підвищуючи комфорт при використанні агрегату. Управління обприскувачем STIHL SR 430 не складе труднощів, оскільки система управління клапаном, яким відбувається подача розпилювальних речовин, і двигуна, розміщуються на рукоятці. У комплекті розпилювача є насадки трьох типів для формування потоку води: конусна, що відхиляє та розділяє.

Серійне оснащення

  • Двигун STIHL 2-MIXZoom
    Двигун STIHL 2-MIX

    Двотактовий двигун STIHL із технологією 2-MIX відрізняється більшою потужністю і тяговим зусиллям та при цьому на 20% меншими витратами палива в порівнянні з двотактовими двигунами STIHL такого ж об'єму, але без технології 2-МІХ. У двигуні поєднані циліндр із чотириканальною технологією і продувка камери згоряння. Також на 70% знижений рівень викидів відпрацьованих газів. Це відповідає нормам токсичності EU II.

  • Антивібраційна система STIHLZoom
    Антивібраційна система STIHL

    Антивібраційна система STIHL зменшує передачу вібрації від двигуна, ефективно розвантажуючи спину під час роботи. Спеціальні амортизаційні елементи зменшують перенесення коливать, що утворюються двигуном. Це відчутно полегшує роботу та робить можливим тривале використання обприскувача без втоми.

  • Бак із великим отворомZoom
    Бак із великим отвором

    Завдяки великому отвору Вам буде зручніше заповнювати бак рідиною для розпилювання і без проливань. Крім того, такий бак легше вимити зсередини.

  • Багатофункційна ручкаZoom
    Багатофункційна ручка

    Усі елементи керування пристроєм знаходяться в одній руці, таким чином гарантується комфорт та зручність під час управління пристроєм. Крім елементів управління двигуном тут також знаходиться важіль підключення подачі засобу розпилювання - все однією рукою, дуже зручно, швидко та ефективно.

  • Пускова ручка STIHL ElastoStartZoom
    Пускова ручка STIHL ElastoStart

    У результаті підвищення тиску під час циклу стискання в момент запуску двотактових двигунів виникають поштовхи, що навантажують м'язи і суглоби. Пускова ручка з амортизаційним елементом ElastoStart помітно зменшує ці поштовхи. Спеціальний амортизаційний елемент, розташований у пусковій ручці, розширюється відповідно тяговій силі, і, таким чином, запуск відбувається рівномірно, без ривків.

  • Простий запускZoom
    Простий запуск

    Простий і швидкий запуск завдяки автоматичному пусковому положенню вимикача, одночасне керування дросельною заслінкою та клапаном.

  • Ранцевий реміньZoom
    Ранцевий ремінь

    Обприскувачі STIHL оснащено зручною ранцевою системою з м'якими лямками з регулюванням. Під час роботи дуже зручним є оптимальне розподілення ваги, коли моторний блок знаходиться за спиною.

  • РешіткиZoom
    Решітки

    За допомогою трьох з'ємних решіток можна міняти форму і напрямок розпилювального струменю. В серійну комплектацію входить решітка для формування конусоподібного струменя, кутового струменя і для розділення струменя.

 

Основные характеристики
Дальность действия, м
14.5
Мощность двигателя, Вт
2900
Мощность двигателя, л.с.
3.9
Наличие помпы
нет
Объем бака, л
14
Тип
ранцевые
Рабочий объем цилиндра
63.3
Вес
12.2
Объем топливного бака
1.7
Страна производитель
Германия
Родина бренда
Германия
Производитель
Stihl

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями

Теги: Опрыскиватель Stihl SR 430, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua