Сікатор Classic O20мм

Сікатор Classic O20мм

Нет в наличии
Рейтинг:

Нет в наличии 483
483грн.

  • Производитель: Gardena
  • Код товара: 08757-20.000.00
  • Артикул: 08757-20.000.00

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Макс. толщина реза, мм: 20
Материал верхнего лезвия: сталь
Материал нижнего лезвия: нержавеющая сталь
Страна производитель: Германия
Родина бренда: Германия

 

Особливо вузька, розташована під кутом ріжуча головка секаторів GARDENA Classic добре підходить для точної обрізки виноградної лози і тонких гілок. Верхнє лезо секатора має покриття від налипання, а нижнє виготовлене з нержавіючої сталі. У прецизійно заточеного секатора передбачений жолобок для стікання соку рослин, а також різак для дроту. Завдяки рукояткам ергономічної форми секатор зручно лежить в руці. Два положення захвату сприяють потужності і швидкості зрізання. Фіксатор, перемикається однією рукою та дає можливість з легкістю заблокувати його для безпечного зберігання. Секатори Comfort дозволяють зрізати гілки діаметром до 20 мм. 25-річна гарантія підтверджує високу якість продукції.

Секатор - найпоширеніший інструмент для саду, який використовується для обрізки пагонів і тонких гілок, під час сезонних проріджування дерев і чагарників.

Секатор Classic від Gardena має вузьку ріжучу головку особливої ​​конструкції. Головка розташована під кутом, таким чином, зручно обрізати лозу і гілки. Верхнє лезо покрите оболонкою проти налипання, це підвищує зносостійкість вироби. Нижня лезо виготовлено з нержавіючої сталі. Ножі секатора Gardena Classic характеризуються прецизійної заточкою, що сприяє легкої обрізку рослин в саду.

Для більш комфортної роботи користувача з секатором Classic від Гардена є жолобок для стікання соку рослин. Передбачено також різак для підв'язувальний дроту. Легкість експлуатації досягається так само завдяки ергономічним ручкам з двома позиціями захоплення і зручному фіксатора.

Основные характеристики
Макс. толщина реза, мм
20
Материал верхнего лезвия
сталь
Материал нижнего лезвия
нержавеющая сталь
Страна производитель
Германия
Родина бренда
Германия
Производитель
Gardena
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

Достоинства:

Режут легко

Недостатки:

Не обнаружила

Режут отлично - как "по маслу". Очень довольна.

Моя оценка:
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

Покупку "Секатор Classic" считаю самой удачной. Так как благодаря небольшому размеру и простому дизайну, легко справляется со своей задачей, проста в уходе и в использование.Аппарат - 10 баллов из десяти.

Моя оценка:
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

Хочу всем посоветовать эту модель секатора. Покупали с пессимистическим настроем,но... два года никаких проблем. Дома использую и для обрезки роз,и для виноградника, и для веток. Вещь просто не заменима в хозяйстве. Рекомендую.

Моя оценка:
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями

Теги: Сикатор Classic O20мм, Gardena

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua