Воздуходувка электрическая BGE 71 Stihl (48110111542)

Воздуходувка электрическая BGE 71 Stihl (48110111542)

На складе
Рейтинг:

На складе 3599
3 599грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 48110111542
  • Артикул: 48110111542

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Макс. скорость воздуха, м/с: 66
Расход воздуха, л/с: 186
Регулировка мощности: нет
Тип: воздуходув, пылесос
Травосборник: нет

Надзвичайно тихий електричний повітродувний пристрій для прибирання території від опалого листя, гілок, скошеної трави. Повітроодувка STIHL BGE 71 оснащена з плоским соплом, фіксатором кабелю, що запобігає його висмикуванню, додатково може бути переобладнана у садовий пилосос за допомогою додаткового комплекту, що замовляється окремо.
Безшумний електричний повітродувний пристрій для видалення листя або залишків трави, призначений для використання поблизу житлових будинків. Послідовне зниження рівня шуму у поєднанні з високою здатністю нагнітати. З додатковим комплектом для переобладнання у всмоктуючий пристрій, переобладнання повітродувного пристрою у всмоктуючий та навпаки проводиться без інструменту. Зручне керування однією рукою. З плоскою насадкою.
Електричний повітродув Stihl BGE 71 легкий і зручний, при цьому властива хороша потужність. Пристрій важить 3 кг і справляється зі збиранням мокрого листя з доріжок і терас, під'їзних майданчиків та газонів. Одна з головних особливостей моделі є те, що вона містить в комплектації вузьку насадку для повітродувної трубки, яка не поступається потужному двигуну. Ще однією перевагою повітродувки BGE 71 є її балансування. Інструмент легко можна утримати однією рукою за рукоятку, причому рука і пензель ненапружені, і оператор не втомлюється.
Обмежувач кабелю відповідає за те, щоб кабель пилососа не відключався від мережі, вимикач пристрою зручно розміщений і завжди готовий до використання, а нижня вентиляційна щілина інструменту сконструйована так, що повітродув можна спокійно ставити на землю, доступ повітря при цьому не перекритий.
Повітродувка Stihl BGE 71 універсальна, і при експлуатації з додатковими приладами для роботи в режимі пилососа, використовується не тільки як повітродувний агрегат, але і як збирач листя та іншого дрібного сміття. Насадка плоскої форми легко відгвинчується без використання додаткового інструменту і можна встановлювати широку круглу насадку. Рівень шуму цієї моделі складається всього з 64 дБ, це означає, що ця повітродувка працює значно тихіше за бензинові моделі, і тихіше за багато інших конкурентних моделей. Мотор, що майже безшумно працює, потужністю 1,1 КВт дозволяє потоку повітря розвивати швидкість до 66 м/c. Stihl BGE 71 має два швидкісні режими. Важіль швидкостей знаходиться на ручці пристрою, це зручно для швидкого використання.

Серійне оснащення

Керування однією рукою

Елементи керування двигуном вбудовано в рукоятку. Ергономічна рукоятка з елементами управління розміщується точно над серединою корпуса. Керування пристроєм здійснюється легко і швидко, адже рука знаходиться на рукоятці. Пристрій можна носити за бажанням справа або зліва.

Фіксатор кабелю від натяжіння

Попереджає випадкове висмикування кабелю (див. ілюстрацію)

Додаткове оснащення

Захисні окуляри

Для Вашої безпеки в стандартну комплектацію входять захисні окуляри. Вони добре вентилюються і мають широкий боковий захист (див.

Комплект для переоснащення у садовий пилосос

Повітродувні пристрої STIHL можуть працювати як садовий пилосос. Для цього Вам знадобиться комплект для переоснащення, який складається з мішка та труби. Його можна придбати у буль-якого офіційного дилера.

Основные характеристики
Макс. скорость воздуха, м/с
66
Расход воздуха, л/с
186
Регулировка мощности
нет
Тип
воздуходув, пылесос
Травосборник
нет
Вес
3.1
Страна производитель
Германия
Родина бренда
Германия
Напряжение аккумулятора
220
Производитель
Stihl
Мощ
1100

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями


Теги: Воздуходувка электрическая BGE 71, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua