Электропила MSE 230 C-BQ 3/8"P P, 40см Stihl (12092000014)

Электропила MSE 230 C-BQ 3/8"P P, 40см Stihl (12092000014)

На складе
Рейтинг:

На складе 11999
11 999грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 12092000014
  • Артикул: 12092000014

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Напряжение: 230 В
Назначение: Профи
Длина шины: 40 см
Мощность: 2,3 кВт
Вес: 4.8 кг

Інструкція з експлуатації

MSE 230 C-B

Комфортна електрична пила потужністю 2,3 кВт, із системою швидкого натягування ланцюга (B)

Потужна електропила нового покоління із системою швидкого натягування ланцюга для зручного та безпечного регулювання натягу ланцюга без допомоги інструментів, гальмо ланцюга QuickStop Super, яке спрацьовує у випадку відпускання задньої рукоятки і ланцюг миттєво зупиняється. Ручка з м'яким покриттям для більш комфортної роботи. Світлодіодний індикатор, що сигналізує про перевантаження. Електрична ланцюгова пила STIHL MSE 230 C-BQ ідеально підійде для професійного використання на будівництві, у садівництві та догляді за ландшафтом.

Серійне оснащення

  • Плавний запуск

    Плавний запуск захищає електромережу від перевантаження та подовжує ресурс роботи двигуна. Тож Ви зможете працювати електропилою навіть на слабких електромережах.

  • Металевий зубчастий упор

    Пиляємо точно та впевнено: металевий зубчастий упор фіксує пилу на колоді, забезпечуючи тим самим точне розпилювання та керування пилою.

  • Гальмо ланцюга QuickStop Super

    Високоефективне гальмо ланцюга - ексклюзив від компанії STIHL. За наявності системи QuickStop Super додатково активується гальмо ланцюга у випадку відпускання задньої ручки бензопили. Ланцюг зупиняється миттєво. За допомогою функції QuickStop Super особливо ефективно і зручно працювати, коли бензопилу необхідно часто зупиняти.

  • Система швидкого натягування ланцюга (В)

    Система швидкого натягування ланцюга STIHL (B) перетворює натягування ланцюга в дитячу забавку. Достатньо ослабити рукоятку кріплення кришки ланцюгової зірочки, і за допомогою колеса легко та швидко натягнути ланцюг. Інструмент для цього не потрібен.

  • Захист від перевантаження (LED)

    У випадку перевантаження електродвигун автоматично вимикається для уникнення пошкоджень через перегрів. Про відповідний стан сигналізує червоний світлодіод. Приблизно через 1 хвиилину,коли двигун охолоне, мотопила знову готова до експлуатації.

  • Байонетний замок кришки мастильного бака

    Запатентований замок кришки мастильного бака забезпечує зручне відкривання бака, швидко та без використання додаткових інструментів.

  • Індикатор рівня мастила

    Ви можете легко побачити, коли мастильний бак порожній: завдяки прозорому корпусу бачка ви можете слідкувати за рівнем ланцюгового мастила. Ланцюгове мастило швидко і легко заливається завдяки зручній системі заправки мастила STIHL.

  • Ручка керування

    М'яке покриття на задній ручці забезпечує надійне тримання інструменту в руці у будь-якому робочому положенні. Від випадкового натискання на важіль газу захистить кнопка-фіксатор, на яку необхідно натиснути щоб розблокувати та привести в дію важіль газу.

  • Система змащування ланцюга STIHL Ematic

    Система STIHL Ematic складається з шини Ematic, ланцюга Oilomatic і мастильного насоса з регулюванням подачі мастила. Особлива конструкція шини і ланцюга змушує кожну краплину мастила потрапляти саме туди, де воно потрібне для ефективного змащування. Це дозволяє скоротити витрати мастила на 50 %.

Купити електропилу STIHL за вигідною ціною

Оригінальна техніка STIHL продається тільки в мережі офіційних дилерських магазинів. Офіційний дилер STIHL – компанія "Інструмент К", допоможе вам підібрати необхідну модель електропили, а також витратні матеріали, аксесуари та запчастини.



Основные характеристики
Напряжение
230 В
Назначение
Профи
Длина шины
40 см
Мощность
2,3 кВт
Вес
4.8 кг
Натяжение цепи
Безинструментальное
Тип питания
Електросеть
Объем масляного бака
0,21 л
Расположение двигателя
Поперечное
Шаг цепи
3/8"
Толщина паза
1,3 мм
Скорость движения цепи
20 м/с
Уровень вибрации
3,4/4,2 м/с²
Уровень звуковой мощности
104 дБ(A)
Уровень звукового давления
93 дБ(A)
Страна производитель
Германия
Родина бренда
Германия
Гарантия
24 мес.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями

Теги: Электропилы, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua