Электропила MSE 141 C-Q, 35см Stihl (12082000332)

Электропила MSE 141 C-Q, 35см Stihl (12082000332)

На складе
Рейтинг:

На складе 5699
5 699грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 12082000332
  • Артикул: 12082000332

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Напряжение: 230 В
Назначение: Хобби
Длина шины: 35 см
Мощность: 1,4 кВт
Вес: 4.1 кг

Інструкція з експлуатації

MSE 141 C-Q

Легка ланцюгова електропила потужністю 1,4 кВт

 

Зручна й легка електрична ланцюгова пила з хорошою продуктивністю різання. Відмінна ергономіка забезпечує комфортну роботу електропилою STIHL MSE 141 C-Q. Оснащення: бокове натягування ланцюга для безпечного і легкого регулювання натягу, із гальмом ланцюга QuickStop Super, віконце-індикатор рівня мастила, із захистом від перевантаження.

Незамінний помічник для роботи в закритих приміщеннях (монтажні та оздоблювальні роботи) або поблизу будинку. Потужна пила без шкідливих вихлопів. Дуже комфортний інструмент, що відрізняється легкістю і зручністю. Використовується для будівництва, заготівлі дров та догляду за деревами. Завдяки наявності вугільних щіток колектор двигуна захищений від пошкодження. Щітки відключаються в разі зносу і переривають подачу струму. Ексклюзивом в цьому інструменті є система гальмування ланцюга, яка спрацьовує при відпуску задньої рукоятки, в разі сильної віддачі і при торканні передній захисту рук. Захисна система відключає двигун в разі перегріву (при сильному натисканні на інструмент, тривалої роботи або при заклинюванні ріжучої гарнітури в стовбурі). При спрацьовуванні запобіжного термодатчика електропила автоматично вимикається. На корпусі пилки встановлена ​​кнопка термодатчика для повторного запуску пилки. Якщо після натискання на кнопку пила не запускається, то термодатчик ще повністю не охолов. Після повторного запуску пилки потрібно попрацювати приблизно 15 секунд без навантаження - таким чином мотор охолоджується і повторне спрацьовування запобіжного вимикача від перевантаження настане значно пізніше. Електропила обладнана автоматичною ефективною системою змащення ланцюга і сучасним запірним пристроєм що не вимагають спеціальних інструментів. Натяг ланцюга дуже просте і легке, а головне зручне під час роботи.

Серійне оснащення

  • Бічне натягування ланцюга

    Доступ до натяжного гвинта забезпечується збоку, через кришку ланцюгової зірочки. Таке розташування регулювального елемента дозволяє запобігти контакту рук із гострим ланцюгом і зубчатим упором.

  • Гальмо ланцюга QuickStop Super (Q)

    Високоефективна гальмівна система ланцюга для більшої безпеки - ексклюзивно від STIHL. Ланцюг зупиняється не тільки під час сильної віддачі та від відпускання передньої ручки, але й під час відпускання задньої рукоятки. Ланцюг зупиняється за лічені долі секунди захищаючи користувача від травмування.

  • Захист електродвигуна від перевантаження

    У випадку перегріву двигун автоматично вимикається. Через декілька хвилин він охолоне і Ви зможете продовжити роботу.

  • Фіксатор кабелю

    Фіксатор кабелю запобігає його раптовому відключенню внаслідок висмикування у випадку натягування або чіпляння за кущі або інші перешкоди.

  • Прозорий мастильний бак

    Завдяки прозорому корпусу мастильного бака зручно слідкувати за рівнем ланцюгового мастила. Ланцюгове мастило швидко й легко заливається завдяки зручній системі заправки мастила STIHL.

  • Система змащування ланцюга STIHL Ematic

    Система STIHL Ematic складається з шини Ematic, ланцюга Oilomatic і мастильного насоса з регулюванням подачі мастила. Особлива конструкція шини і ланцюга змушує кожну краплину мастила потрапляти саме туди, де воно потрібне для ефективного змащування. Це дозволяє скоротити витрати мастила на 50 %.

Купити електропилу STIHL за вигідною ціною

Оригінальна техніка STIHL продається тільки в мережі офіційних дилерських магазинів. Офіційний дилер STIHL – компанія "Інструмент К", допоможе вам підібрати необхідну модель електропили, а також витратні матеріали, аксесуари та запчастини.

Основные характеристики
Напряжение
230 В
Назначение
Хобби
Длина шины
35 см
Мощность
1,4 кВт
Вес
4.1 кг
Натяжение цепи
Инструментальное
Тип питания
Електросеть
Объем масляного бака
0,21 л
Расположение двигателя
Поперечное
Шаг цепи
3/8" P
Толщина паза
1.1 мм
Скорость движения цепи
14,6 м/с
Уровень вибрации
3,3/4,2 м/с²
Уровень звуковой мощности
101 дБ(A)
Уровень звукового давления
90 дБ(A)
Страна производитель
Китай
Родина бренда
Германия
Гарантия
24 мес.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями


Теги: Электропилы, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua