Бензопила MS 180 С-BE, 35см Stihl (11302000484 )

Бензопила MS 180 С-BE, 35см Stihl (11302000484 )

На складе
Рейтинг:

На складе 8339
8 339грн.

  • Производитель: STIHL
  • Код товара: 11302000484
  • Артикул: 11302000484

Гарантия и сервис
Оплата и доставка
Сертификаты

Основные характеристики Все характеристики
Назначение: Хобби
Рабочий объем цилиндра: 31,8 см³
Длина шины: 35 см
Мощность: 1,5/2 кВт/к.с.
Вес, без горюче-смазочной смеси и режущей гарнитуры: 4,2 кг

Інструкція з експлуатації

MS 180 C-BE

Бензопила із системою легкого запуску та швидким натягуванням ланцюга

Легка бензопила STIHL MS 180, у новому дизайні та модифікації "комфорт". Простий запуск мотопили MS 180 C-BE здійснюється за допомогою системи легкого запуску ErgoStart (E). Безпечна заміна ланцюга завдяки практичній системі швидкого натягування ланцюга (B) за допомогою спеціального колеса. Із компенсатором та шиною довжиною 35 см.

Бензопила Stihl (Штиль) MS 180 – набула великої популярності серед пилок у всій лінійці Stihl. Це компактний, зручний, легкий інструмент, який буде, не замінний при заготівлі дров, розпилюванні колод, для розчищення саду та в будівництві. Співвідношення технічних показників та вартості забезпечили бензопили Stihl (Штиль) MS 180 постійно максимальний попит серед споживачів.
Карбюратор включає компенсатор, завдяки якому можна забезпечити постійні оптимальні показники потужності, витрати кількості шкідливих викидів і палива. Встановлено каталізатор, завдяки якому зменшує на 60% викиди в атмосферу.
Бензопила Stihl (Штиль) MS 180 має повітряний фільтр, його необхідно чистити, якщо користувач відчує зниження потужності бензопили. Це збільшує періоди між обслуговуванням у сервісному центрі.
Рівень вживання масла для змащування ланцюга забезпечується за рахунок спеціальної конструкції ланцюга та шини, а також насоса для масла з регульованою подачею – система Еmatic. Розташування важелів управління дозволить керувати інструментом, вимикати та запускати двигун однією долонею руки. Користувач зможе надійно контролювати інструмент.
Більш детальну інформацію з описом переваг, деталюванням та фотографіями ланцюгової бензопили Stihl (Штиль) MS 180 Ви можете прочитати в нашій статті "Бензопила Stihl (Штиль) MS 180 – визнана найпопулярнішою ланцюговою пилкою 2012 року!", а зайшовши в рубрику "Стать огляди" розділ "Ланцюгові пили" Ви прочитаєте багато корисного та цікавого про бензопили.

Серійне оснащення

  • STIHL ErgoStart (E)

    Механізм легкого запуску STIHL ErgoStart зменшує вдвічі зусилля, необхідні для запуску двигуна, та забезпечує більш спокійний та повільний процес запуску. Спіральна пружина, встановлена між колінчатим валом та пусковою котушкою, вирівнює перепади пікових зусиль настільки, що вони майже не відчуваються. Серійно на всіх моделях із позначкою C-E.

  • Система швидкого натягування ланцюга (В)

    Система швидкого натягування ланцюга STIHL (B) перетворює натягування ланцюга в дитячу забавку. Достатньо ослабити гайку кріплення кришки ланцюгової зірочки, і за допомогою колеса легко та швидко натягнути ланцюг. Інструмент для цього не потрібен.

  • Компенсатор

    Компенсатор STIHL - регулювальний елемент у карбюраторі, що забезпечує стабільну потужність двигуна, склад вихлопу і витрати палива впродовж тривалого періоду незалежно від ступеня забруднення повітряного фільтру. Очищати повітряний фільтр необхідно менш часто, у випадку відчутного падіння потужності - коли забито приблизно 80% площі фільтру. Стає можливою робота впродовж тривалого часу без техобслуговування фільтру.

  • Бокове натягування ланцюга

    Доступ до натяжного гвинта забезпечується збоку через кришку ланцюгової зірочки. Це попереджає контакт рук із гострим ланцюгом і зубчатим упором.

  • Антивібраційна система

    Сильна вібрація в зоні рукояток може привести до хронічних порушень кровообігу в руках та швидкої втоми під час роботи. Тому компанією STIHL було розроблено ефективну антивібраційну систему (АС). В інструментах з АС вібрація двигуна, що передається на рукоятку, значно знижена.

  • Інерційне гальмо ланцюга QuickStop

    Гальмо ланцюга QuickStop - це захисний механізм для безпечної роботи з бензопилами. Гальмо ланцюга спрацьовує при натисканні на передній захист рук або у випадку сильної віддачі і за лічені долі секунди зупиняє пильний ланцюг.

  • Зручний доступ до повітряного фільтру

    Повітря знову чисте! За допомогою лише одного фіксатора на кришці Ви за лічені секунди можете дістатись повітряного фільтру для перевірки його стану, заміни або очищення.

  • Одноважільне керування

    Такими функціями пристрою, як холодний і теплий запуск, робота і вимкнення, можна керувати одним важелем. Це робить керування ще більш зручним і безпечним, адже долоня залишається на ручці.

  • Система змащування ланцюга Ematic

    Система STIHL Ematic складається з шини Ematic, ланцюга Oilomatic і мастильного насоса з регулюванням подачі мастила. Особлива конструкція шини і ланцюга змушує кожну краплину мастила потрапляти саме туди, де воно потрібне для ефективного змащування. Це дозволяє скоротити витрати мастила на 50 %.

  • Чотириканальна технологія STIHL

    У чотирьох перепускних каналах робоча суміш перед займанням завихрюється. У результаті оптимально спалюється паливо і помітно підвищується ККД двигуна. Як результат, знижується витрати пального і збільшується крутний момент у широкому діапазоні обертів.

  • Зручний доступ до повітряного фільтру

    Повітря знову чисте! За допомогою лише одного фіксатора на кришці Ви за лічені секунди можете дістатись повітряного фільтру для перевірки його стану, заміни або очищення.

Замовлення та купівля бензопил STIHL в офіційному дилерському магазині

Оригінальна техніка STIHL продається тільки в мережі офіційних дилерських магазинів. Офіційний дилер STIHL – компанія "Інструмент К", допоможе вам підібрати необхідну модель пили, а також витратні матеріали, аксесуари та запчастини.

Основные характеристики
Назначение
Хобби
Рабочий объем цилиндра
31,8 см³
Длина шины
35 см
Мощность
1,5/2 кВт/к.с.
Вес, без горюче-смазочной смеси и режущей гарнитуры
4,2 кг
Натяжение цепи
Безинструментальное
Тип двигателя
2-тактный
Тип топлива
Бензин А 95 + 2т масло
Объем топливного бака
0,25 л
Объем масляного бака
0,145 л
Шаг цепи
3/8" P
Толщина паза
1,3 мм
Скорость движения цепи
24,8 м/с
Обороты двигателя на холостом ходу
2.800 об/мин
Максимальные рабочие обороты двигателя
9.000 об/мин.
Тип маслонасоса
нерегулируемый
Уровень вибрации
7,6/7,4 м/с²
Уровень звуковой мощности
110 дБ(А)
Уровень звукового давления
98 дБ(A)
Страна производитель
Китай
Родина бренда
Германия
Гарантия
24 мес.
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

Купил пил MS 180 в 2007 году, реально хорошая и надежная вещь. Шина изначально показалась короткой -35 см, но когда после обкатки двигателя пришлось резать дерево больше 50 см, удивился... как быстро и легко она справилась.Расход топлива маленький, вес пи

Моя оценка:
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

До бензопилы STIHL 180 , была у меня отечественная бензопила.Чтоб ее завести надо было дергать ,часа полтора.Вымотала она меня всего.И вот ,мне все это надоело, пошел и купил STIHL ms180. Она оказалась на много легче и удобней отечественной,да и расход бе

Моя оценка:
0 0

Куплен в этом магазине: Нет

Достоинства – лёгкая, с надёжными цепями,требует мало бензина, легко заводится как в летнее, так и в зимнее время. Закрывать и открывать краник не нужно. Чтобы завести, нужно орудовать только рычажком дроселевой заслонки и стартёром.

Моя оценка:
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями

Теги: Бензопилы, Stihl

380443606070
380508310838
380631022663
Telegram
Instagram
Обратный звонок
Viber
Whatsapp
Messenger
 info@instrumentk.com.ua